Погодака: 1966

 

Центар за промоцију науке је и ове године расписао Јавни позив за подношење пријава за финансијску подршку пројектима промоције и популаризације науке у 2020.години. Јавни позив је отворен од 2. до 27. априла 2020. године.

Пријава се као и сваке године подноси у онлајн апликацији путем сајта Центра за промоцију науке, а више информација о Јавном позиву можете наћи на следећем линку:

http://elementarium.cpn.rs/u-centru/javni-poziv-2020/?fbclid=IwAR3PN7qB-x8dVgI7oJ8vfIVtHee_j_-cZaRdc2Z6AYoyyGEiLhtmbVUFKuk.

Напомена: Услов за подношење пријава у 1. категорији је реализација пројекта у два научна клуба и добијање сагласности истих!

Како бисте се на време информисали и  добили сагласност научног клуба, молимо Вас да своје предлоге пројеката доставите најкасније до 22. априла на наведене мејл адресе стручних сарадника Научног клуба Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац.

Све потребне информације о Jавном позиву можете добити од сарадника Центра за стручно усавршавање у образовању путем мејл адреса: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или броја Центра за промоцију науке 060 70 40 178.

 

У нади да наука живи без обзира на тренутну ситуацију позивамо Вас да ОСТАНЕТЕ КОД КУЋЕ.