У Центру за стручно усавршавање у образовању 22. јуна 2022. године од 17:30 до 19:30 часова у организацији Центра за стручно усавршавање у образовању у Лесковцу и Центра „Психонега“ одржаће се предавање на тему

 

„ОД РАЊЕНЕ ДУШЕ ДО РАЊЕНОГ ТЕЛА –

САМОПОВРЕЂИВАЊЕ КОД АДОЛЕСЦЕНАТА‟ 

 

Самоповређивање је проблем који забрињава како просветне раднике и стручњаке који су у контакту са адолесцентима, тако и њихове ближње. Више о психолошким механизмима који су у основи ове појаве можете чути на стручном скупу: "Од рањене душе до рањеног тела - самоповређивање код адолесцената". 

Предавач је Стеван Станојевић, КБТ и Схема терапеут под супервизијом. Ради као психотерапеут за компанију CGP Europe, веб платформу terapi.rs и у оквиру Центра Психонега чији је и заступник. Такође је запослен као васпитач у Заводу за васпитање омладине у Нишу. 

У складу са Правилником о сталном стручном усавршавању и напредовању у звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Сл.гласник РС“, бр.109/2021) учесници ће добити потврду са бројем сати трајања. 

Пријављивање телефоном на 016/ 214 555 или на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Потребни подаци: име, презиме, установа, број мобилног телефона. 

Било би нам задовољство да се одазовете позиву и будете један од учесника.