Погодака: 844

JAВНИ ПОЗИВ 2021.

Центар за промоцију науке, као и сваке године, расписује Јавни позив за пријављивање пројеката промоције и популаризације науке који ће добити финансијску подршку у 2021. години.

Рок за пријаве је 29. април.

Javni poziv CPN

Центар за промоцију науке позива сва заинтересована научна, научностручна друштва, школе, центре за стручно усавршавање, удружења и друге организације, али и појединце преко научних клубова да поднесу своје пријаве за избор пројеката промоције и популаризације науке и технике.

 

Укупна расположива средства издвојена за ову намену износе 10.000.000,00 динара, по следећој расподели:

 

Пријава се као и сваке године подноси у онлајн апликацији путем сајта Центра за промоцију науке на линку http://prijave.cpn.rs/, а више информација о Јавном позиву можете наћи на следећем линку: http://elementarium.cpn.rs/u-centru/javni-poziv-za-finansijsku-podrsku-projektima-promocije-nauke/.

Напомена: Услов за подношење пријава у 1. категорији је реализација пројекта у два научна клуба и добијање сагласности истих!

Како бисте се на време информисали и  добили сагласност научног клуба, молимо Вас да своје предлоге пројеката доставите најкасније до 23. априла на наведене мејл адресе стручних сарадника Научног клуба Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац.

Све потребне информације о Jавном позиву можете добити од сарадника Центра за стручно усавршавање у образовању путем мејл адреса: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или броја Центра за промоцију науке 060 70 40 178.