У четвртак, 22. октобра 2020. године, директорка Центра за стручно усавршавање у образовању Емина Јовановић била је гост телевизије Лесковац, у емисији "Јутро".


Директорка је  исказала своју захвалност и истакла значај Октобарске награде која је уручена Центру за стручно усавршавање у образовању од стране Града Лесковца, на челу са градоначелником др Гораном Цветановићем. Направила је осврт на протекле активности, од којих је истакла одржавање Дечјег Научног Кампа, у организацији Центра за промоцију науке, као и семинаре који су упркос тренутној ситуацији били одржавани уз придржавање свих прописаних мера.

 

Емина Јовановић је најавила активности које ће се одржавати у наредном периоду, чија ће реализација зависити од епидемиолошке ситуације. Додала је да су манифестације "Европска ноћ истраживача", "Панађур здравља", и пројекат "Звездано небо" само неке од многобројних активности које су у плану да се реализују у наредном периоду, а да су у случају пооштравања мера све активности прилагођене и онлајн извођењу.