За четири групе наставника Пчињског округа су у од четвртка 12. до суботе 14. марта одржане обуке "Настава која подстиче критичко мишљење и решавање проблема".

Ове обуке из пројекта "Школе за 21. век" реализоване су у ОШ "Вук Караџић" у Врању и ОШ "Бранко Радичевић" у Бујановцу.

Реализатори обука били су: Тања Русимовић, Горан Бандовић, Нена Радовановић, Радоје Кошанин, Марјан Миланов, Ана Младеновић, Татјана Јовановић и Соња ђорђевић Петровић.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

У периоду од 12. до 14. марта 2020. године три групе наставника школа Јабланичког округа учествовали су у обуци "Настава која подстиче критичко мишљење и решавање проблема". 

Ове обуке које се спроводе у оквиру пројекта "Школе за 21. век" реализовале су: Татјана Живановић, Слађана Голубовић, Наташа Ћирић, Ана Вељковић, Јасмина Гејо и Наташа Милошевић.

Овај пројекат спроводи Британски савет у Србији, а организатор обука је Мрежа регионалних центара и центара за стручно усавршавање Србије.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја и у срадњи са локалним учитељским друштвима, Савез учитеља Републике Србије организује реализацију обуке „Пројектна настава у функцији образовања и васпитања ученика основних школа за смањење ризика од природних непогода“, која је на листи програма од јавног интереса.

Ова обука одржана је у Центру за стручно усавршавање у образовању у суботу 7. марта у организацији Учитељског друштва Лесковац. Обуку су реализовали Дејан Цакић и Зоран Илић.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

За две групе наставника школа Јабланичког округа у периоду од четвртка 5. до суботе 7. марта одржана је обука "Настава која подстиче критичко мишљење и решавање проблема".

Ове обуке које се спроводе у оквиру пројекта "Школе за 21. век" реализовале су: Данијела Стефановић, Марија Дикић, Татјана Живановић и Слађана Голубовић.

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

За наставнике Пчињског округа су у од четвртка 5. до суботе 7. марта одржане обуке "Настава која подстиче критичко мишљење и решавање проблема".

Ове обуке из пројекта "Школе за 21. век" реализоване су у ОШ "Вук Караџић" у Врању и ОШ "Вук Караџић" у Сурдулици.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

У периоду од 27. до 29. фебруара у Центру за стручно усавршавање у образовању реализоване су прве обуке за наставнике у оквиру пројекта "Школа за 21. век" који спроводи British Council. 

Две групе наставника са територије Јабланичког округа учествовало је у обукама "Настава која подстиче критичко мишљење и решавање проблема". Реализатори ових обука били су: Александра Тасић, Весна Ђорђевић, Тања Русимовић и Горан Бандовић.

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s