У петак 6. новембра је у Центру за стручно усавршавање одржана свечана конференција поводом пет година од почетка рада Центра. Наредних дана у оквиру обележавања овог мини јубилеја одржано је 11 акредитованих семинара у сарадњих са Синидикатом образовања Србије - Регионални центар Лесковац.

У суботу 7. новембра одржани су семинари: "Родитељи и ми", "Примена енигматског квиза у настави" и "Подсети се, научи, примени, обогати израз писани и усмени".

У недељу 8. новембра одржани су семинари:"Школска библиотека-место сарадње ученика и наставника" и "Примена енигматског квиза у настави".

Просветни радници су имали прилику да у понедељак 9. новембра присуствују семинарима: "Да у школи другарство не боли", "Аутизам и говорно-језички поремећаји", "Методе и технике оцењивања засноване на критеријумима" и "Српски језик и језичка култура у нижим разредима основне школе".

Последњег дана, у уторак 10. новембра реализовани су семинари "Вариетy ас тхе спице оф ЕЛТ" и "Замке нових зависности". Више детаља о овим семинарима можете наћи ОВДЕ.