Нова акредитација програма стручног усавршавања Завода за унапређивање образовања и васпитања у CSU Leskovac сваки пут доведе нова лица и нове теме!
Ове суботе и недеље, 8. и 9. октобра 2022. године, у просторијама Центра за стручно усавршавање у образовању реализован је програм "Планинарство - Боравак у природи, утицај на развој и постигнућа ученика".
Овај програм стручног усавршавања подржан је од стране Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац и акредитован под каталошким бројем 314.
Основни циљ овог семинара јесте упознавање наставника и стручних сарадника са значајем планинарења – боравка у природи и његовим утицајем на физички и емоционални развој ученика, њихова постигнућа у настави и формирање навика здравих стилова живота.
Реализатори семинара су: Тања Варјачић , професор, Основна школа „21.октобар“ Крагујевац; Андреј Ивошев, , Планинарски савез Србије; Јелица Драшковић, дипломирани биолог, ОШ "Петар Тасић“ Лесковац; Андреа Вркић Штрака, професор географије, ОШ „Јован Микић“, ОШ „Иван Горан Ковачић“.