Обавештавамо вас да у организацији Удружења „Целоживотно учење и истраживање“ (LongLife Learning & Research ) можете пратити вебинар који ће се одржати 29. новембра 2020. године у периоду од 10:00 до 13:00 сати.

Реализатори: др Рада Лечић, професор и експерт из области финансија и др Весна Буха, доцент Факултета за пројектни и иновациони менаџмент у Београду.

Циљна група: Особе које у свом раду користе знања и вештине из области финансија, које имају потребу да кроз један вебинар у сажетој форми прођу кључне кораке који ће им у том процесу пружити подршку. Могу бити професори из области економије, тренери, менаџери, запослени у области финансија, незапослени, студенти заинтересовани за тему.

Циљ: Усвајање знања и вештина о инвестирању, финансирању и алатима финансијске анализе.

Теме вебинара:

  1. Дефинисање финансијског менаџмента

а) Дефиниција

      б) Кључне одлуке које доноси финансијски менаџмент

в) Пројекат – генерални контекст

  1. Алати финансијске анализе
  2. Инвестирање и финансирање инвестиционих пројеката
  3. Оцена ефективности пројеката
  4. Закључна разматрања

 

Методе: Презентација, вежбе, интерактивни рад са актуелним софтверима и алатима, дискусија - целокупан програм се одвија на даљину.

Пратећи наставни материјал: Електронски материјал са садржајем презентације доставља се кориснику у ппт или пдф формату.

Трајање: 3 сата

Опрема, услови: Потребно је да полазници располажу деск рачунаром или мобилним уређајем са инсталираним програмом Zoom Meeting и Viber уз могућношћу за праћењем аудио и видео записа.

 

Цена по учеснику: 2.000,00 дин., уплату извршити на жиро рачун Удружења „Целоживотно учење и истраживање“ 205-0000000272038-35. Сврха уплате: Котизација за учешће на вебинару.

Наставници који буду учествовали у вебинару од ЦСУ Лесковац добиће потврде о стручном усавршавању у установи на 3 сата (Правилник о сталном стручном усавршавању и напредовању у звања наставника, васпитача и стручних сарадника, "Сл.гласник број 48/18").

Пријава: Пријављивање на мејл адресу  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Потребни подаци: име, презиме, установа, мејл адреса, број мобилног телефона.