И ове године Мрежа РЦ и ЦСУ Србије организује традиционалну годишњу конференцију за директоре и секретаре установа у образовању, као и за све профиле наставника и васпитача, у хотелу „Цептер“ у Врњачкој Бањи, у периоду од 5. до 7. октобра 2022. године.

Традиционална годишња конференција за директоре, секретаре установа у образовању и све профиле наставника и васпитача, коју организује Мрежа РЦ и ЦСУ Србије, одржаће се  у периоду од 5. до 7. октобра 2022. године, у хотелу „Цептер“ у Врњачкој Бањи.

Ове године, конференција носи назив „Професионална подршка руководиоцима установа у образовању – Актуелности у образовном систему Републике Србије“. Теме и излагачи овогодишње конференције су:

  1. Лидерство у образовању – др Милан Пашић, помоћник министра за основно образовање;
  2. Редовни надзор – Јасмина Јовановић, помоћник министра просвете за инспекцијске послове;
  3. Осигурање квалитета планирања и програмирања рада школа – подршка самовредновању и припреми за спољашње вредновање – Јасмина Ђелић, начелник Одељења за координацију рада школских управа;
  4. Педагошко – инструктивни рад директора и вредновање наставе – Данијела Микић Ковачевић;
  5. У сусрет новим стандардима постигнућа за крај основне и средње школе – Елизабета Каралић, ЗВКОВ;
  6. Стратегија у образовању – др Милош Благојевић, помоћник министра за средње образовање;
  7. Лиценца: стандарди компетенција за директоре: портфолио – Богољуб Лазаревић, МПНТР;
  8. Лиценца: приказ истраживачког рада – презентација истраживања ОВ праксе са резултатима истраживања – Богољуб Лазаревић, МПНТР и директор установе у образовању.

Конференцију је акредитовао Завод за унапређивање образовања и васпитања  – ЗУОВ.

За пријаву и остале детаље преузмите ПОЗИВНО ПИСМО.

Преузмите и детаљну АГЕНДУ конференције.

Важни контакти:

Конференцијски програм – Дејан ТОМИЋ: 065 35 99 830, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.; Анђела КОСТИЋ МИНИЋ: 064 51 66 336, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Сајам образовања – Бранко ФИЛИПОВИЋ: 064 87 62 784, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.; Татјана АЋИМОВИЋ: 062 85 422 95, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Котизација – Зорица НИКОЛИЋ: 062 85 422 95, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Очекујемо Вас и радујемо се Вашем учешћу.